7-dnevni program čišćenja jetre

  • Tip: PROGRAMI
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 8.450,00 din.


  • 7-dnevni program čišćenja jetre

Napravili smo 7-dnevni program čišćenja tokom kog svi naši korisnici vrše početno čišćenje. Ovaj program se sastoji od jednostavnog čišćenja koji svako može da uradi. Nakon što su korisnici počeli da redovno koriste Super obrok Plus i da rade 7-odnevni program čišćenja creva, i kada su počela creva da im rade normalno, došlo je vreme da započnu sa sledećim programom čišćenja. Ako ste bolesni, možete započeti 7-odnevni program čišćenja jetre odmah! Ne morate prvo da radite 7-odnevni program čišćenja creva, već samo dodajte formulu IntestoHerb #1 ovom programu. Garantujemo vam da ćete se osećati fizički bolje, življe, i imati više energije nakon  pet dana. 

Svako od vas ko misli da je ovo možda malo neprikladno ili vam remeti brz život, možemo vam reći da, kada ljudi završe u bolnici, voleli bi da su to mogli da urade već 20 puta. Ali još važnije, svako bi trebao da doživi da bude nekoliko dana na svežim sokovima i sirovoj hrani. Našim korisnicima je ovaj program promenio život. Sokovi za čišćenje jetre i žučne kese, i biljna formula HepaHerb podstiču jetru da proizvodi više žuči i omogućava da žuč prolazi kroz žučnu kesu i žučni kanal. Ovaj postupak čisti jetru i žučnu kesu i razgrađuje i uklanja čvrst kamen iz žučne kese. To će očistiti jetru i žučnu kesu i sa tim treba da počnete. Naš program čišćenja se sastoji od dvodnevnog konzumiranja sirove hrane i petodnevnog konzumiranja sokova. 

Paket 7-dnevnog programa čišćenja jetre podrazumeva:

Napomena: Količina preparata Super obrok Plus obuhvaćena u ovom programu je dovoljna za 15 dana upotrebe. Ukoliko želite da kombinujete dva ili više programa, pre poručivanja molimo vas da nas kontaktirate na mail tinkture@yahoo.com.

Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

HerboDetoks (Detoks)

HerboDetoks (Detoks)

HERBODETOKS – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA ČIŠĆENJE KRVI I LIMFESASTOJCICrvena detelina (trifo..

990,00 din.

HepaHerb čaj (Čaj za detoksikaciju)

HepaHerb čaj (Čaj za detoksikaciju)

HEPAHERB ČAJ - BILJNA MEŠAVINA ZA PROČIŠĆAVANJE JETRE, ŽUČI I KRVISASTOJCI Maslačak koren (taraxacum..

1.190,00 din.

7-dnevni program čišćenja bubrega

7-dnevni program čišćenja bubrega

Napravili smo ovaj program 7-dnevnog čišćenja bubrega kao početni nivo čišćenja za sve naše korisnik..

8.050,00 din.

ImunoHerb #1 (Imuno #1)

ImunoHerb #1 (Imuno #1)

IMUNOHERB #1 – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA JAČANJE IMUNITETA SASTOJCI Koren ehinace..

590,00 din.


Tagovi: lečenje neizlečivih bolesti, dr Šulc, prirodna medicina, biljna medicina, 7-dnevni program čišćenja jetre, čišćenje jetre