HepaHerb čaj (Čaj za detoksikaciju)

  • Tip: čajevi
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.190,00 din.


  • HepaHerb čaj (Čaj za detoksikaciju)
HEPAHERB ČAJ - BILJNA MEŠAVINA ZA PROČIŠĆAVANJE JETRE, ŽUČI I KRVI
SASTOJCI 

Maslačak koren (taraxacum officinale), čaparal (larrea tridentata), čičak koren (arctium lappa), kardamon (elettaria cardamomum), đumbir koren (zingiber officinale), tahebo (tabebuia avellanedae), cimet kora (cinnamomum verum), karanfilić (syzygium aromaticum), komorač (foeniculum vulgare), sladić (glycyrrhiza glabra), kleka (juniperus monosperma), crni biber (piper nigrum), uva (arctostaphylos uva-ursi), rastavić (equisetum arvense), koren peršuna (petroselinum crispum).

KAKO OVA FORMULA RADI

HepaHerb čaj ima mnoge koristi za zdravlje. To je bukvalno sveobuhvatni biljni tonik. To je moćan stimulant, naročito za želudac, jetru i digestivni deo pankreasa. Takođe, čisti kožu i detoksifikuje krv, jetru i žučnu kesu. Savršen je čaj koji se pije nakon koktela za čišćenje jetre, kao deo 5-odnevnog programa čišćenja jetre. Stimuliše vašu jetru da proizvede više žuči, a zatim ispira žuč i masti koji zagušuju vašu jetru i žučnu kesu.

Đumbir, kardamon, komarač, cimet, crni biber i karanfilić su čuvene klasične digestivne biljke i bile su deo tradicionalne biljne medicine vekovima. Kardamom, maslačak i čičak stimulišu jetru da izluču više žuči. Maslačak, čičak, rastavić i peršun su diuretici. Bobice kleke i list uve su takođe dezinfekciona sredstva za urinarni trakt. Tahebo je imunološki stimulant, a sladić deluje umirujuće i isceljujuće na digestivni trakt.

Čuvajući jetru čistom i zdravom, pomoći ćete zdravlju vašeg srca. Jedna od glavnih funkcija jetre je balansiranje količine masti i holesterola u krvi. Previše masti u vašoj krvi prouzrokuje da vaša krv bude gusta, što uzrokuje visok krvni pritisak. Kada očistite jetru kako bi ona mogla raditi efikasnije, mast i holesterol u krvi će se vratiti u ravnotežu, ublažavajući naprezanje vašeg srca. Zbog toga je za svakog sa srčanim problemima preporučljivo da uradi 5-odnevni program čišćenja jetre.

Ovaj čaj je odličan za svakodnevnu upotrebu i izvrsna je zamena za kafu. Dobrog je ukusa i ne sadrži kofein.

NAČIN UPOTREBE

Stavite šest supenih kašika detoks čaja u dve litre negazirane vode. Ostavite da čaj prenoći u vodi. Ujutru, zagrejte ga do ključanja, smanjite temperaturu, i ostavite ga 15 minuta. Iscedite biljke, nemojte da ih sklanjate, ostavite da se čaj ohladi, i pijte ga toplog. Tu ćete imati dovoljno čaja za šest šolja dnevno. Vratite iskorišćene biljke nazad u posudu, dodajte tri supene kašike svežih biljaka, i dve litre vode. Ostavite da prenoći i ponovite čitav proces. Nastavite da dodajete nove biljke već iskorišćenim tokom tri dana, a zatim uklonite sve i počnite iz početka. Predložena doza: Dve šolje, tri puta dnevno.

NETO KOLIČINA

200 g

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

 1 godina.

Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

ImunoHerb #1 (Imuno #1)

ImunoHerb #1 (Imuno #1)

IMUNOHERB #1 – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA JAČANJE IMUNITETA SASTOJCI Koren ehinace..

590,00 din.

5-odnevni program čišćenja jetre

5-odnevni program čišćenja jetre

Petodnevni program čišćenja tokom kog svi pacijenti vrše početno čišćenje. Ovaj program se sastoji o..

6.200,00 din.

NefroHerb (Bubrezi-bešika)

NefroHerb (Bubrezi-bešika)

NEFROHERB – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA ČIŠĆENJE I JAČANJE BUBREGA I BEŠIKESASTOJCIUva (uva u..

690,00 din.

NefroHerb čaj (Bubrezi-bešika čaj)

NefroHerb čaj (Bubrezi-bešika čaj)

NEFROHERB ČAJ - BILJNA MEŠAVINA ZA PROČIŠĆAVANJE BUBREGA I BEŠIKENefroHerb čaj – biljna mešavin..

790,00 din.


Tagovi: dr Šulc, 30-dnevni program čišćenja organizma, tinkture, lečenje neizlečivih bolesti, prirodna medicina, biljna medicina, čaj, detoksikacija