HerboDetoks (Detoks)

  • Tip: tinkture
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.090,00 din.


  • HerboDetoks (Detoks)

HERBODETOKS – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA ČIŠĆENJE KRVI I LIMFE

SASTOJCI

Crvena detelina (trifolium pratense), čaparal (larrea tridentata), čičak (arctium lappa), Sok od belog luka (arctium lappa), lobelija (lobelia inflata), kajenska paprika (capsicum annuum cayenne), koren štavelja (rumex crispus), koren vinobojke (phytolacca decandra), mahonija (mahonia aquifolium), etanolno-vodeni rastvor 40%.

KAKO OVA FORMULA RADI

U nastavku slede opšte poznate činjenice iz visoko cenjenih i prihvaćenih medicinskih tekstova. Prema farmakološkim priručnicima, Čaparal sadrži nordihidrogvajaretinsku kiselinu. Prema Merkovom priručniku (jedan od najuglednijih medicinsko-hemijskih knjiga na svetu), ova kiselina iz Čaparala je navedena kao antioksidant sa terapijskom kategorijom antineoplastičkog-agensa koji sprečava razvoj, rast i širenje malignih ćelija ( prema Taberovom enciklopedijskom medicinskom rečniku).

Moćne biljke, a ne politika

Neke od navedenih biljaka su bile napadnute od strane vlade SAD-a i pojedinih medicinskih grupa. Ovi darovi od Stvoritelja su prouzrokovali sve od rasprava američkog Senata do kliničkih pretresa vođenih od strane američkih vladinih agencija, napada od strane Američke Medicinske Asocijacije (AMA) i čak hapšenja i zatvaranja travara i lekara prirodne medicine! Čaparal je bio ilegalan skoro celih pet godina. Dobavljači su prestali da ga prodaju. Neki od praktikanata prirodne medicine su i dalje koristili čaparal u lečenju svojih pacijenata.

Ostale navedene biljke su veoma iskompromitovane od strane medicinskih doktora, kao što je lobelija i cvet crvene deteline. Zbog toga, mnogi travari su bili hapšeni i zatvarani zbog raspravljanja o koristima od ovih vrsta biljaka i zbog njihovog udruživanja u lečenju kancera i hroničnih bolesti. Ali budite sigurni, navedene biljke su klasična i tradicionalna sredstva za čišćenje krvi i limfe.

Maksimizirajte čišćenje

Pojačajte dejstvo ove formule upražnjavajući je u okviru ili
5-ODNEVNOG PROGRAMA ČIŠĆENJA JETRE ili  5-ODNEVNOG PROGRAMA ČIŠĆENJA BUBREGA.  Savetujemo da svaki korisnik potroši jednu bočicu formule HerboDetoks na sedmičnom nivou.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Navedene biljke su veoma moćne proilokom čišćenja nagomilanih toksina i otrova iz krvi, telesnih masti i ćelija. Ove biljke se koriste u biljnim medicinskim klinikama širom sveta za čišćenje nagomilanih toksina i otrova iz tela, i postale su poznate po svojoj efikasnosti. One su klasični i tradicionalni čistači krvi i limfe.

NETO KOLIČINA

50 ml

NAČIN UPOTREBE

Od 70 kapi 3 puta dnevno, pa do 140 kapi 5 puta dnevno. Pije se sa vodom, ceđenim sokom ili mlakim čajem. Promućkati pre upotrebe.

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

HepaHerb (Jetra-Žuč)

HepaHerb (Jetra-Žuč)

HEPAHERB– DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA ČIŠĆENJE I JAČANJE JETRE I ŽUČNE KESESASTOJCI Šareni čk..

790,00 din.

NefroHerb (Bubrezi-bešika)

NefroHerb (Bubrezi-bešika)

NEFROHERB – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA ČIŠĆENJE I JAČANJE BUBREGA I BEŠIKESASTOJCIUva (uva u..

790,00 din.

7-dnevni program čišćenja bubrega

7-dnevni program čišćenja bubrega

Napravili smo ovaj program 7-dnevnog čišćenja bubrega kao početni nivo čišćenja za sve naše korisnik..

9.600,00 din.

Antiparazit

Antiparazit

ANTIPARAZIT – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) SA ANTIPARAZITNIM DELOVANJEMSASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT..

1.190,00 din.


Tagovi: dr Šulc, 30-dnevni program čišćenja organizma, tinkture, lečenje neizlečivih bolesti, prirodna medicina, biljna medicina, creva, tinkture detoks, detoks