HerboLarin (Grlo)

  • Tip: tinkture
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 790,00 din.


  • HerboLarin (Grlo)
HERBOLARIN - DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA GRLO I KRAJNIKE U VIDU SPREJA
SASTOJCI

Koren ehinacee (echinacea purpurea), beli luk (allium sativum), ljuta paprika (capsicum annuum), list nane i eterično ulje nane (mentha x piperita), etanolno-vodeni rastvor 40%.

KAKO OVA FORMULA RADI

Ehinacea u kombinaciji sa belim lukom, najjačim prirodnim antibiotikom, čini snažan tandem koji postiže odlične rezultate u jačanju imunog sistema i uništavanju svih štetnih mikroorganizama. Nana, bogata etarskim uljima, osvežava i hladi obolelo područje delujući kao antiseptik, najviše zahvaljujući mentolu koji je njen sastavni deo.

NAPOMENA: Krajnici i treći krajnik su deo vašeg imunog sistema. Kada su otečeni ili upaljeni, to znači da su napadnuti od strane nekih štetnih mikroorganizama, i da je vaš imuni sistem u akciji (odbrane). Savremene medicinske knjige naglašavaju važnost krajnika u održavanju imuniteta, i iznose argumente protiv vađenja krjanika.

ZAŠTO VAM JE POTREBNA OVA FORMULA

Lekari se slažu da grip i većina prehlada počinje u vašim sinusima i grlu. Potom, kapljična infekcija se sliva nadole i inficira pluća, i vi zaista postanete bolesni. Ako možete zaustaviti infekciju rano - dok je još u grlu - vi ćete sebe poštedeti mnogo bola i patnje. Ehinacea, beli luk, ljuta paprika i nana vam daju ono što vam je potrebno gde se vaše telo prirodnim putem bori protiv prehlade i gripa.

NAČIN UPOTREBE

Od 4 do 6 puta dnevno naprskati u par navrata predeo grla i krajnika. Ukoliko postoji jaka akutna infekcija, formulu možete koristiti na svakih 30 do 60 minuta. Pre upotrebe promućkati sadržaj bočice.

NETO KOLIČINA

50 ml

ČUVANJE

Na sobnoj temperaturi, na tamnom mestu, van domašaja dece.

ROK TRAJANJA

Neograničen.

ISKUSTVA KORISNIKA

"Zelim da pohvalim čudotvorne kapi HerboLarin. Moj 22 godisnji sin imao je na grlu tonzilitis i lekari su predlozili vadjenje krajnika. Pre mesec dana narucio je tinkturu HerboLarin i posle mesec dana upotrebe sve se ocistilo. Presrecni smo zbog toga i zahvalni. Nastavljamo saradnju."

J.M. (45 god), Novi Sad, Srbija


Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

ImunoHerb #2 (Imuno #2)

ImunoHerb #2 (Imuno #2)

IMUNOHERB #2 - DODATAK ISHRANI (TONIK) ZA JAČANJE IMUNITETASASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)Beli luk ..

890,00 din.

Herbiotik (Antibiotik)

Herbiotik (Antibiotik)

HERBIOTIK – DODATAK ISHRANI (TONIK) SA ANTIBAKTERIJSKIM DEJSTVOMSASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT..

590,00 din.

SinoHerb (Sinusi)

SinoHerb (Sinusi)

SINOHERB - BILJNA SMESA U VIDU PRAHA ZA PROČIŠĆAVANJE SINUSASASTOJCI Koren kanadskog ljutića (hydras..

1.190,00 din.

HerbOral (Usta)

HerbOral (Usta)

HERBORAL - TINKTURA ZA DEZINFEKCIJU USTA I JAČANJE DESNISASTOJCI (TEČNI BILJNI EKSTRAKT)Koren ehinac..

990,00 din.


Tagovi: dr Šulc, 30-dnevni program čišćenja organizma, tinkture, lečenje neizlečivih bolesti, prirodna medicina, biljna medicina, grlo, tinktura,