5-odnevni program čišćenja jetre

  • Tip: PROGRAMI
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 6.200,00 din.


  • 5-odnevni program čišćenja jetre

Petodnevni program čišćenja tokom kog svi pacijenti vrše početno čišćenje. Ovaj program se sastoji od jednostavnog čišćenja koji svako može da uradi.

Nakon što su pacijenti počeli da redovno koriste Super obrok i da rade 5-odnevni program čišćenja creva, i kada su počela creva da im rade normalno, došlo je vreme da započnu sa sledećim programom čišćenja. Ako ste bolesni, možete započeti 5-odnevni program čišćenja jetre odmah! Ne morate prvo da radite 5-odnevni program čišćenja creva, već samo dodajte formulu Creva 1 ovom programu. Garantujemo vam da ćete se osećati fizički bolje, življe, i imati više energije nakon pet dana. Takođe, imaćete bolje mišljenje o sebi i svom životu.


Nemojte da uzimate ovaj program sa previše uzbuđenja i nervoze (ili takav stil života). Samo ga uradite odmah! Sledeći ponedeljak nam deluje kao dobar početak, a ako je sada utorak, što ne biste uradili četvorodnevno čišćenje? Svako od vas ko misli da je ovo možda malo neprikladno ili vam remeti brz život, mogu vam reći da, kada ljudi završe u bolnici, voleli bi da su to mogli da urade već 20 puta. Ali još važnije, svako bi trebao da doživi da bude nekoliko dana na svežim sokovima i sirovoj hrani. Pacijentima je ovaj program promenio život.

Sokovi za čišćenje jetre i žučne kese, i biljna formula Jetra-žuč podstiču jetru da proizvodi više žuči i omogućava da žuč prolazi kroz žučnu kesu i žučni kanal.

Ovaj postupak čisti jetru i žučnu kesu i razgrađuje i uklanja čvrst kamen iz žučne

kese. To će očistiti jetru i žučnu kesu i sa tim treba da počnete.


Program čišćenja se sastoji od dvodnevnog konzumiranja sirove hrane i trodnevnog konzumiranja sokova. 5-odnevni program čišćenja uradite tokom sedmice, na poslu ili tokom redovnih sedmičnih poslova, jer skoro niko neće da čisti organizam tokom vikenda! I obično, ako tada pokušate da uradite program čišćenja, telefon će vam zazvoniti, rođaci ili prijatelji vas nazvati, i vi ćete morati da ga prekinete! Okupljanja, prijatelji, zabave i gozbe vas sprečavaju da obavite čišćenje.


Paket 5-odnevnog programa čišćenja jetre podrazumeva:

Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

HerboDetoks (Detoks)

HerboDetoks (Detoks)

HERBODETOKS – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA ČIŠĆENJE KRVI I LIMFESASTOJCICrvena detelina (trifo..

990,00 din.

5-odnevni program čišćenja bubrega

5-odnevni program čišćenja bubrega

Ovo je jednostavan program čišćenja koji svako može da uradi. 5-dnevni program čišćenja bubrega, koj..

5.700,00 din.

ImunoHerb #1 (Imuno #1)

ImunoHerb #1 (Imuno #1)

IMUNOHERB #1 – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA JAČANJE IMUNITETA SASTOJCI Koren ehinace..

590,00 din.

HepaHerb čaj (Čaj za detoksikaciju)

HepaHerb čaj (Čaj za detoksikaciju)

HEPAHERB ČAJ - BILJNA MEŠAVINA ZA PROČIŠĆAVANJE JETRE, ŽUČI I KRVISASTOJCI Maslačak koren (taraxacum..

1.190,00 din.


Tagovi: lečenje neizlečivih bolesti, dr Šulc, prirodna medicina, biljna medicina, 5-odnevni program čišćenja jetre, čišćenje jetre