5-odnevni program čišćenja bubrega

  • Tip: PROGRAMI
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 5.840,00 din.


  • 5-odnevni program čišćenja bubrega

Ovo je jednostavan program čišćenja koji svako može da uradi. 5-dnevni program čišćenja bubrega, koji obuhvata napitak za ispiranje bubrega i bešike, i biljnu formulu za bubrege i bešiku, ima mnoge lekovite koristi na vaš urinarni sistem.

Sokovi od citrusa (limun, pomorandža, grejpfrut) ne samo da vam  obezbeđuju potrebne elektrolite, nego takođe alkalizuju vašu krv, što dokazano rastvara kristale mokraćne kiseline, pa čak i kamenje u bubrezima. Takođe pomažu u ispiranju sluznice i deluju kao diuretici, zbog čega više urinirate.

Samo konzumiranjem svih ovih tečnosti, doslovce ispirete bubrege. Kada samo više urinirate, možete da otklonite infekcije i kamenje iz bubrega i bešike. Ovo je veoma važno; posebno to treba da bude prva stvar koju radite ujutru, jer su vaši bubrezi spavali celu noć. Ujutru je najverovatnije da imate najveći broj bakterija i veći nivo taloga u bubrezima nego bilo kad u toku dana.

Ovo ispiranje se zasniva na divnom starom piću Stanlija Borouza (poznatog kao Majstor za čišćenje) koje je bilo uspešno u pomaganju hiljadama ljudi da se izleče od mnogih različitih bolesti. Sokovi od citrusa sadrže limunsku kiselinu, ali jabukovo sirće sadrži sirćetnu kiselinu i može da se koristi kao zamena ukoliko ne možete da napravite dobar i kvalitetan svež sok od citrusa. Jabukovo sirće mora da bude sveže i nefiltrirano. Imaće jednako dejstvo.


Biljke u tinkturi Bubrezi-bešika i Čaju za bubrege imaju tri glavna dejstva - diuretičko, dezinfekcijsko i rastvarajuće. Biljke kao što su uvini listovi, bobice kleka, kukuruzna svila, preslica, list peršuna i drugo bilje u formuli koriste se vekovima kao diuretici (bilje zbog kojeg više urinirate). Čak i danas, ovo dejstvo je navedeno u medicinskim i hemijskim knjigama za većinu ovih biljaka. Neke od ovih biljaka, kao što su bobice kleka i uvini listovi, sadrže fitohemikalije kao što su eterična ulja koja su takođe moćna dezinfekcijska sredstva i uništavaju bakterije koje žive u vašim bubrezima i bešici, lečeći infekcije bubrega i bešike. Biljke kao što su koren hortenzije i crvena konopljuša poznate su po svojim sposobnostima da rastvaraju kamen u bubregu. Dakle, biljke za bubrege i bešiku teraju vas da više urinirate, vrše dezinfekciju bubrega i bešike, te rastvaraju i ispiraju talog, pre nego što se pretvori u kamen. A ukoliko već imate kamen, počinju da ga lome i rastvaraju.


Paket 5-odnevnog programa čišćenja bubrega podrazumeva:

Napišite komentar

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali komentar.

Posetioci takođe kupuju

5-odnevni program čišćenja jetre

5-odnevni program čišćenja jetre

Petodnevni program čišćenja tokom kog svi pacijenti vrše početno čišćenje. Ovaj program se sastoji o..

6.240,00 din.

HerboDetoks (Detoks)

HerboDetoks (Detoks)

HERBODETOKS – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA ČIŠĆENJE KRVI I LIMFESASTOJCICrvena detelina (trifo..

990,00 din.

5-odnevni program čišćenja creva

5-odnevni program čišćenja creva

Zapamtite, čišćenje creva predstavlja najvažniji prvi korak ka boljem zdravlju. Danas, više od 100.0..

2.980,00 din.

NefroHerb (Bubrezi-bešika)

NefroHerb (Bubrezi-bešika)

NEFROHERB – DODATAK ISHRANI (TINKTURA) ZA ČIŠĆENJE I JAČANJE BUBREGA I BEŠIKESASTOJCIUva (uva u..

690,00 din.


Tagovi: lečenje neizlečivih bolesti, dr Šulc, prirodna medicina, biljna medicina, 5-odnevni program čišćenja bubrega, čišćenje bubrega